Pieter-Bas de Visser Geplaatst op 28-02-2012
Ik ben nu bijna 3/4 jaar met mijn zanglessen bezig bij Jaqueline. Ik werd op school gevraagd om te gaan zingen in een band met collega's.. en ik had nog nooit een noot gezongen... Ter ondersteuning ben ik toen bij Jaqueline terecht gekomen. Nu heb ik behoorlijk veel aan techniek begrepen en vooral in de gaten gekregen dat zang niet zomaar even opkomt. Je moet er wel wat voor doen, en ook voor laten... Het is vreselijk leuk, soms ook flink werken, niet bang zijn, geduld hebben, durven.. en dan voor mij af en toe echt verbaasd zijn van je eigen kunnen. Ik ga zeker door. Ben nog steeds de zanger in de schoolband van VMBO De Rooi Pannen in Eindhoven. Wie weet binnenkort van een "eigen" band... O ja, Jaqueline... je bent een geduldige en motiverende docente. Je let op alles en het is iedere keer weer een klein feestje.

Ilse Vissers Geplaatst op 27-02-2012
Zingen is altijd mijn hobby geweest alleen deed ik er niet veel mee, gewoon onder de douche of in de auto, lekker mee zingen op je favoriete liedje. Vrienden hoorde mij wel eens zingen en dan zeiden ze altijd dat ik er iets mee moest gaan doen…zo gezegd, zo gedaan. 2 maart 2011 kreeg ik mijn eerste les van Jaqueline, ongeveer 6 maanden later had ik auditie voor een coverband. Sindsdien ben ik de lead zangeres van een hele leuke coverband. Zelf had ik nooit verwacht dat ik zo goed zou kunnen gaan zingen, laat staan in een coverband! Het was altijd al stiekem een droom om in een coverband te zingen, dankzij Jaqueline is mijn droom waargemaakt! Jaqueline heeft mij geholpen met mijn ademsteun, (engelse) uitspraken, houding, volume, enz. enz. de kracht van Jaqueline is dat ze altijd eerlijk is, kalm en positief. Kortom een Top lerares!

Guusje
Geplaatst op 20-12-2011
Jaqueline is een super lieve juf ze legt goed uit en laat
je je eigen liedjes zingen die je zelf wilt. En luisterdt altijd goed naar je.
Ze verteld allemaal over zang technieken en doet leukeoefeningen met je.
Ze helpt je met de tonen in liedjes en als je het moeilijk vindt
helpt ze je graag. Als je een opdracht moet doen doet ze hem altijd voor en daarna
moet jij. Als het dan nog niet zo goed gaat wordt ze niet boos maar helpt je en blijft het oefenen
als het daarna nog niet zo goed lukt moet je het thuis oefenen en herhaalt ze het altijd de
week erna. JAQUELINE IS GEWOON DE BESTE ZANGJUF DIE JE KAN KRIJGEN!!!32B32B32B 
Groetjes Guusje330

Julia Joosten
Geplaatst op 08-12-2011
Onderwerp: Geweldige Zangles Bericht: Jaqueline is een hele lieve en geduldige lerares die je in alle stijlen kan helpen. Ik heb nu wat langer dan een jaar les en ik heb zo verschrikkelijk veel bijgeleerd. Ze ziet alles, hoort alles en weet voor alles wel een oplossing het beter te maken! In 1 woord: ze is top!


stefan vd burgt
Geplaatst op 25-03-2010
hallo luitjes ik ben sinds ruim een half jaar op zangles bij jaqueline,wat me ontzettend goed bevalt. Jaqueline is een enthousiaste maar bovenal een eerlijke zanglerares met een gezonde dosis humor, in deze periode heb ik al ontzettend veel van haar geleerd. Ik heb veel technieken van haar geleerd waar ze hier en daar dan een kanttekening bij plaatst waar je dan weer mee verder kunt.Jaqueline verstaat de kunst om iets op een positieve en goede manier over te brengen en verders hebben wij ontzettend veel lol en kijk ik elke week weer uit naar haar komst.Jaqueline blijf zo door gaan .afz Stefan

Mike Donnelly
Geplaatst op 09-03-2010
Nu pas 3 lessen achter de rug bij jaqueline erg goede begeleiding en als het een keertje fout gaat helpt ze je op een goede manier om het toch goed te kunnen zingen tot nu toe zeer tevreden

lautje.thomas
Geplaatst op 03-01-2010
Ik heb nu zo'n half jaar zangles van Jaqueline. Jaqueline werkt heel persoonlijk en gaat er voor 200% voor als het al niet meer is. De sfeer is heel fijn en vertrouwd. Als het een keertje mis gaat maakt dat niets uit! Veel begrip en gezelligheid. Ik leer elke les steeds weer dingen!